Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Parhain viikonloppu Helsingissä

sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Parhain viikonloppu Helsingissä

Tämä viikonloppu on ollut Helsingissä viettämistäni parhain. Vaikka kovasti olen rakastanut alkukeväästä ja heinäkuun ajan asua täällä niin vasta nyt tunnen kaupungin kodikseni... harmi, että tätä onnea on jäljellä enää viikko.

Perjantaina olin töiden jälkeen tietysti juhlimassa ystävieni kanssa. Tutustuin tequilaan ensimäistä kertaa elämässäni ja ilta päättyi ystäväni asuntoon Kallioon. Lauantaiaamuna sitten säntäilin Kalliossa kuumeisesti etsien raitiovaunupysäkkiä, totta puhuakseni en oikein viihdy Kalliossa joten todellakin juoksu jalkaa puhelimen GPS-paikantimen kanssa pyörin hetken ympyrää. Löydettyäni pysäkin juoksin hyvin new yorkilaisen näköisesti risteyksen yli heilutellen kättä raitiovaunulle ja taksille joidenka alle meinasin jäädä mutta kun niin ei käynyt niin hyppäsin raitiovaunuun jolla suuntasin Pasilaan toisen ystäväni luo.

Pasilasta sain hoitoon mitä ihanimman Jack Russelin terrierin. Kotikaupungissani omassa kodissani odottaa maailman rakkain Cairninterrierini nimeltä Frank, mutta sitä en Helsinkiin mukaani saanut. Tuon ihanan Jack Russelin ansiosta viikonloppu on ollut mitä parhain ja lauantai ja tämä päivä on kulunut etelä-Helsingin puistoihin tutustuessa virkistävän syksyisessä säässä. Täytyy sanoa, että silmät todellakin aukesi nyt sille kuinka kauniilla alueella asunkaan, huiketa puistoja ja näkymiä - love Helsinki.

Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

25. heinäkuuta 2010 klo 12.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mieletön postaus, mun aamu parani paljon kun tästä tuli niin hyvä mieli!:) Saisinko pyytää postausta kaikista laukuistasi?

 
25. heinäkuuta 2010 klo 14.39 , Blogger Eeli R kirjoitti...

Ihan mahtava kuulla :) Postaus jäisi hyvin pieneksi, koska niitä on vain kaksi jossei paria matkalaukkua lueta mukaan!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu