Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

The September Issue

keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

The September Issue

The September Issue oli varmaan tämän viikon parhain ostos. Eilen vietin illan ja yön ystäväpariskunnan luona Vantaalla ja dvd-soittimeen laitettiin tuo uusin leffaostos. 86 minuuttinen dokumentti oli niin positiivinen yllätys, että yökin tuli nukuttua mitä parhaimiten (kuten aikaisemmin kerroin, omassa asunossani nukkuminen on osoittautunut hyvin vaikeaksi viime aikoina).

The September Issuessa kaikki turha draama ja "shokeeraavat" juonenkäänteet oltiin jätetty pois - ehkä sen vuoksi, että The Devil Wears Prada teki ne jo ja dokumentissa keskityttiin oikeasti raottamaan ovea Anna Wintourin työmoraaliin ja Voguen syysnumeron valmistamiseen. Juuri sen takia, että dokumentissa ei ollut mitään turhaa sotkua se oli aivan loistava ja Annasta (jota olen aina ihaillut) jäi mieleen todella selkeä kuva - hän tekee vain työtään, kuten meidän kaikkien pitäisi menestyäksemme työssämme.

Tunnisteet:

2 kommenttia:

28. heinäkuuta 2010 klo 9.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei,
mistä kyseinen DVD löytyi, onkohan myynnissä ihan hyvin varustetuissa tavarataloissa, kuten Stockalla? Mietin vain, kun itsekin olen jo pidenpään halunnut tuon dokumentin nähdä.

 
29. heinäkuuta 2010 klo 7.06 , Blogger Eeli R kirjoitti...

Juu Stockmannilta siis ostin! Aikamoisen etsinnän sain tehdä mutta siellä se hyllyssä kuitenkin oli :-)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu