Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Budjettielämää

torstai 22. heinäkuuta 2010

Budjettielämää

Siitä huolimatta, että viikoittain kannan Weekdayltä jotain uutta vaatekaappiini ja kaikki viikonloppuni ja muutamaan otteeseen viikotkin vietän viinilasin kanssa baareissa ja terasseilla ei elämäni täällä Helsingissä liian hohdokkaaksi ole päässyt. Johtuen siitä, että joudun oikeasti valitsemaan ruoan ja vapaa-ajan välillä joka päivä kun katson rahapussiini ja jälkimäinen vie voiton vielä kun en täällä pysyvästi asu.

Siispä syksyn odotus on alkanut. Syksy on tuomassa paljon uutta niin talous-, tyyli-, vapaa-aika- ja blogirintamalla. Blogin kohdalla koetaan melko suuri muutos alkusyksystä, taloustilanteeni parantuu huomattavasti syksyllä kun tulonlähteitä alkaa tulemaan enemmän, tyylillisesti syksy tuo aina jotain uutta ja tänä syksynä tulen olemaan paljon Helsingissä vaikka pysyvästi muutan vasta ensi vuoden puolella. Niin ihanaa kun täällä Helsingissä tällä hetkellä onkin niin kotiin paluu hetkeksi ei tunnu yhtään vaikealta...vaikka siihen on vielä hetki aikaa.

Blogissani on pompattu miesten tyylin käsittelemisestä aika monen muun asian käsittelemiseen viimeaikoina mutta muutos ei ole tullut jäädäkseen. Tällä hetkellä en vain oikeasti olen inspiroitunut kirjoittamaan mitään pukeutumisesta, syksyä odotellessa...

Tunnisteet: , ,

7 kommenttia:

22. heinäkuuta 2010 klo 11.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miksi et kirjoita muusta kuin tyylistä koska selvästi mielesi tekisi? Blogisi on paljon mielenkiintoisempi ja tyylikkäämpi jos kerrot välillä jotain elämästäsi, ei tarvi silti henkilökohtaisuuksiin mennä!

 
22. heinäkuuta 2010 klo 12.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mites toi Stockan kantiskortti? Uudet kortit on tulleet käyttöön noin vuosisata sitten. Tollaisia tuskin on öö, kellään muulla kuin sulla :D

 
22. heinäkuuta 2010 klo 17.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, älä ota tätä mun kommenttia ilkeän anonyymin mielepahoitus-yrityksenä - koska se ei ole todellakaan tarkoitukseni - mutta...

kehoitan miettimään vähän sun virkerakenteita. Ihan kiva, että yrität kirjoittaa mielenkiintoisesti, mutta usein sun virkkeet on monen rivin mittaisia. Virkkeessä saattaa olla hirveän monta lausetta, ja se tekee tekstistä hieman vaikeaselkoisen. Jospa katkoisit virkkeet vaikkapa kahdeksi erilliseksi ? Liian monimutkaiset virkkeet ei ainakaan mun mielenkiintoani herätä yhtään. Saat teksteistäsi mielenkiintoisia erikoisilla sananvalinnoilla, et niinkään kikkailemalla erikoisilla (ja epäonnistuneilla) virke- ja lauserakenteilla.

Hyvää kesänjatkoa ja pidä hauskaa Helsingissä!

 
22. heinäkuuta 2010 klo 19.34 , Blogger Eeli R kirjoitti...

Anonyymi: Pidän blogistani sellaisena kuin se on ja pääsääntöisesti haluan kirjoittaa ja pitää tyyliblogia joten sillä mennään! :-)

Anonyymi: Jep hankin tuon silloin kun Stockalla vaihdettiin tavaraa oravannahkaan, rankkaa aikaa, mutta vieläkin kelpaa joten sillä mennään ;)

Anonyymi: En missään nimessä, en koskaan! :) En yritä kirjoittaa mielenkiintoisesti, enkä mieti kielioppia tai virkerakenteita kirjoittaessani. Koittakaa selvitä, I'm not sorry! ;)

 
23. heinäkuuta 2010 klo 18.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

jos oot menossa indiedayssiin en aijo lukea blogia sekunttiakaan. Yksikään Indiedaysiin blogi ei innosta lukemaan, ennen oli toisin.

 
23. heinäkuuta 2010 klo 19.28 , Blogger Eeli R kirjoitti...

Katsotaan miten käy ;-)

 
25. heinäkuuta 2010 klo 10.51 , Blogger Nanna kirjoitti...

Taidat tosiaan mennä Indiedaysiin! Jos niin on, niin hieno homma, onnea! :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu