Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Syksyn Acne

tiistai 13. heinäkuuta 2010

Syksyn Acne

Juuri kun pääsin tämän kesän aikana kiinnostumaan ja innostumaan Acnesta (niin kuin täällä blogissakin varmaan näkyi) ystäväni kautta niin merkki alkaa muuttumaan juuri niin kokeelliseksi kuin sen ajattelinkin olevan vielä viime talvena. Ainakin ensi kesäksi on tulossa jotain sen verran outoa, että oma innostukseni taisi jäädä tähän kesään enkä oikein tiedä tästä syksystäkään.

Muutama syysvaate Acnen sivuille on tullut jonka mielelläni itselleni tilaisin tai kävisin ostamassa. Tosin syys-/talvitakista 1500€ on hiukan liikaa omalle rahapussilleni - varsinkaan kun merkki ei mikään Prada vielä ole.

Tunnisteet: ,

4 kommenttia:

13. heinäkuuta 2010 klo 9.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En ymmärrä tätä Acnen hinnoittelupolitiikkaa. Joitakin vuosia sitten hinnat olivat huomattavasti maltillisemmat, jolloin hinta/laatusuhdekin oli enemmän kohdallaan. Nyt hinnat nousee ja laatu on samaa ellei jopa huonompaa. Oliko se yhteistyö Lanvinin kanssa jonkun aikaa sitten, jolla Acne muka nosti itsensä isojen joukkoon?

 
13. heinäkuuta 2010 klo 17.57 , Blogger Eeli R kirjoitti...

Juu aikaisemmasta hintaluokasta en tiedä yhtään mutta jo kesän aikana hinnat ovat pompanneet ihan hirveästi nyt kun katsoo noiden syysvaatteiden hintoja :o

 
19. heinäkuuta 2010 klo 16.08 , Blogger JEPSUKKA kirjoitti...

Nuo valkoiset farkut on parhaat! Mitä ne ajattelivat tuon napin kanssa!?!?! HAHA

 
19. heinäkuuta 2010 klo 18.11 , Blogger Eeli R kirjoitti...

TOTTA MUUTEN? WTF :-D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu