Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hyvä ruoka parempi mieli

maanantai 5. heinäkuuta 2010

Hyvä ruoka parempi mieli

Yksi asia jota en vain millään osaa yhtään on ruoan laittaminen. Näin yksin asuessa sen joutuu kohtaamaan, että toden totta, mitään en osaa tehdä. Itse ajattelin, että "no, tuleepahan laihduttua kun syön vain mysliä ja goji-marjoja kuukauden" mutta ei, niin en voi tehdä.

Tänään työpäivän jälkeen nautitun viinilasillisen jälkeen koin pienoisen romahduksen kun väsähdin niin pahasti, että meinasin kaatua Stockmannilla kivennäisvesipullo-hyllyä päin väsymykseni takia. Sen jälkeen lähdin juoksu jalkaa kotiin ja peiton alle nukkumaan kun tajusin, että viidettä päivää viiniä ja väsymystä - hell no. Nukuttuani tunnin aloin miettimään sitten, että ehkä tämä järkyttävä väsymys ja tunne siitä, että mikään ei nyt toimi johtuu siitä, etten ole syönyt muuta kuin leipää, vadelmia, mysliä ja goji-marjoja viimeisen viiden päivän aikana... Ja kun niitä kokkaajan taitoja ei löydy, juoksin Stockmannille vielä sen ollessa auki 30 minuuttia hakemaan take away ruokaa, joka on ihan loistava vaihtoehto tälläiselle joka osaa lämmittää ja syödä ruokansa.

Ihan alla olevilta ruoilta omani ei kuitenkaan näytä.



Tunnisteet:

3 kommenttia:

6. heinäkuuta 2010 klo 10.21 , Blogger Unknown kirjoitti...

Kuule ostappa tortillalettuja ja sinne kaikkee mukavaa sisälle, helppoo ruokaa ja sinnekun valkkaa sisään kaikkee terveellistä, niin jaksaa! tarttee vaan ehkä paistella vähän kanasuikaleita/jauhelihaa ja lämmittää letut mikrossa, ylijääneet täytteet voi aina laittaa jääkaappiin ja syyä seuraavana päivänä taas!

 
6. heinäkuuta 2010 klo 17.18 , Blogger Elina kirjoitti...

Ruoanlaitto ei ole lainkaan vaikeaa kun pari kertaa rohkaistuu kokeilemaan :) Paista esim pannulla kanasuikaleita ja heitä sekaan pakaste-wokkivihanneksia. Seuraksi ruisleipää omnom :) Myös kalapuikot, keitetyt perunat ja tuoresalaatti on kotoista ruokaa edullisesti ja naurettavan helposti. Ja nämä noin niinkuin esimerkkeinä.

Parasta on miettiä mitä haluat syödä: kanaa, lihaa, kalaa, kasviksia ja sitten pohtia siihen sopivat lisukkeet :) Itse suosin hernemaissipaprikaa, tonnikalaa ja raejuustoa kun oikein laiskottaa. (tai sitä purkkihernekeittoa)

 
6. heinäkuuta 2010 klo 20.24 , Blogger Eeli R kirjoitti...

Eveliina: No joo tuo onnistuu mutta nyt en jaksa... :s (ps. olen myös laiska)

Elina: Kiitos rohkaisustasi! Ehkä tosiaan johonkin pystyisin kun rohkaistuisin kokeilemaan!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu