Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Mitä tein ja teen tänään?

lauantai 3. heinäkuuta 2010

Mitä tein ja teen tänään?

Kun te lukijat jo jonkun verran olette kyselleet niiden omasta arjestani kertovien postauksien perään niin lipsun vähän otteestani joka on ollut "vain tyyliä käsitteleviä postauksia" ja kerron jälleen mitä ja missä olen tänään tehnyt ja tulen tekemään.

Helsingissä, lähellä merta ja keskustassa asumisesta olen nyt todellakin ottanut kaiken ilon irti. Aamupäivästä otin aurinkoa ihanassa Kaivopuistossa kuunnellen musiikkia ja pohtien mitä teen tänään, siitä lähdin kävelemään merenrantaa pitkin keskustaan ja se meren tuoksu mikä on vuodessa unohtunut (viime muistot on Barcelonasta elokuulta) huumasi täysin. Käveltyäni keskustaan kävelin Stockmannin kautta rautatieasemalle ja kävin Vantaalla laittamassa perheystäväni hiukset häitä varten joihin hän on menossa. Palattuani keskustaan menin työharjoittelu aikani kollegan, joka nykyjään on ystävä, ottamaan lasilliset viiniä sen talon kymmenenteen kerrokseen jossa on Sokos (en tiedä paikan nimeä), näköala oli huikea - Tornissa olisi tietysti ollut parempi. Viinilasit juotuamme kävin ostamassa pullon valkoviiniä (mahdollisimman halpaa) Alkosta (jossa ei kysytty papereita, kuten ei missään muuallakaan nyt kun olisin valmiina näyttämään ne?). Pullo odottaa nyt samaista ystävääni jonka kanssa otimme lasilliset aikaisemmin. Ystäväni kanssa suuntaamme myöhemmin merisatamaan ja siitä sitten kai Jenny Woohon jossa tapaamme yhden ystäväni ja reilun määrän muita ystäväni tuttavia - eiköhän tästä ihan hyvä ilta ole tulossa.

Tunnisteet: , ,

2 kommenttia:

4. heinäkuuta 2010 klo 18.38 , Blogger Elina kirjoitti...

Itse koen aina alkon kassalla pienoisen ikäkriisin kun ne ei _koskaan_ kysy papereita. Ei väliä ostanko viinaa vai viiniä.. Niin ja ikää oli alta 25v. :D

 
4. heinäkuuta 2010 klo 18.44 , Blogger Eeli R kirjoitti...

Niin juuri... Jos nyt jo ylittää ikärajan ulkonäöllisesti niin entä sitten kun on 50-vuotta...

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu