Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Our last summer

tiistai 29. kesäkuuta 2010

Our last summer

Torstaina "muutan" Helsinkiin, Ullanlinnaan asumaan loppukesäksi pieneen tuttaviltani vuokrattuun yksiöön. Paikka on mitä loistavin asua ja asuntokin ihan toimiva. Elokuussa palaan kotikaupunkiini käymään kouluni loppuun ja koulu alkaa olemaan jo helmikuussa loppusuoralla kun aloitamme työharjoittelun jonka (samaan tapaan kuin tänä vuonna tein) aion suorittaa Helsingissä, työharjoittelun jälkeen valmistumme.

Tuon tajutessani tajusin, että ensi talvena se on jo aika hankkia ihan, ihan, ihan oma asunto Helsingistä. Ei mitään väliaikaista pikku yksiötä yläluokkaisesta kaupunginosasta Etelä-Helsingistä vaan joku pieni koppi jonka pystyy uransa alussa olevan hiusmuotoilijan palkalla maksamaan. Samalla ymmärsin, että tämä oli viimeinen kesäni jolloinka voin aamulla aikaisin lähteä lenkille ja vain maata ja leikkiä kotini puutarhassa rakkaan koirani Frankin kanssa. Kuten Mamma Mia!-elokuvassa laulettiin: our last summer...

Tunnisteet: ,

4 kommenttia:

29. kesäkuuta 2010 klo 23.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hahhaha yläluokkaisesta kaupunginosasta. muual asuvat onki alaluokkaa. vanhanaikasta sanon mä.

 
30. kesäkuuta 2010 klo 6.57 , Blogger Eeli R kirjoitti...

Haha tuota en meinannut :-D Tarkoitin, että ainakaan itselläni ei todennäköisesti tule olemaan varaa asua noilla seuduilla sitten puolenvuoden päästä.

 
30. kesäkuuta 2010 klo 10.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, kannattaa hakea Helsingin kaupungilta vuokrakämppää, voit itse valita, miltä alueelta haet ja kämppiä löytyy myös kantakaupungista (mm. Katajanokka, Vallila, Kallio..). Vuokrat on edullisia! Kannattaa ajoissa lähettää hakemus, sillä jonot on aika pitkiä.

 
30. kesäkuuta 2010 klo 12.03 , Blogger Eeli R kirjoitti...

Juu käynyt on mielessä! :) Pitää katsoa...

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu