Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Renttu-Eeli

maanantai 28. kesäkuuta 2010

Renttu-Eeli

Joko tämä on vain vaihe tai sitten se on tyyli joka on tullut jäädäkseen, joku "renttumaisessa" ja rouheassa tyylissä viehättää. Tommy Tonin GQ:lle ottamia kuvia katsellessa aina katse pysähtyy eniten kuviin joissa näkyy tatuoituja ruskettuneita käsivarsia, tupakkaa polttavia miehiä ja hetken ajan ajamattoman näköisiä partoja. Omat käsivarret ovat ruskettuneet mutta ne kaipaavat ennen tatuointia lihaksia ja niitä ei ihan hetkessa taiota, parta on todellakin ajamaton mutta ei ihan vielä peittänyt kokonaan kasvoja, tupakasta en pidä joten sitä en ala polttamaan... Silti, ihan hyvässä vauhdissa tässä ollaan matkalla kohti renttu-Eeliä.


Kuvat GQ

Tunnisteet:

6 kommenttia:

28. kesäkuuta 2010 klo 7.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Älä vain mene ottamaan tatuointia vielä pitkään aikaan! Kuten itsekin olet sanonut, tyylisi on muuttunut monta kertaa viimeisen vuoden aikana - tämä renttuilu voi olla vain vaihe. Vaatteiden ja hiusten avulla tyyliä voi vaihtaa helposti ja niin usein kuin haluat. Tatuoinnin (varsinkin ison) poistaminen menee jo vaikeammaksi.

 
28. kesäkuuta 2010 klo 7.49 , Blogger Eeli R kirjoitti...

Tatuointi on ehdottomasti asia jonka voi mielestäni hankkia vasta kun on elämänkokemusta tarpeaksi! Ei sitä ihan hetkeen kädessä nähdä :-)

 
28. kesäkuuta 2010 klo 10.47 , Blogger Michael kirjoitti...

renttu-look on just asiallinen! haluisin tatuoinnin kovasti mutta tuntuu että saattaisin katua asiaa.

 
28. kesäkuuta 2010 klo 10.50 , Blogger Eeli R kirjoitti...

Juuri niin! :)

 
3. heinäkuuta 2010 klo 12.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Renttu-look on mahtava, mutta no, sopii mun mielestä vain joillekin. :) Ei ehkä kannata juosta jokaisen trendin perässä, vaan yrittää löytää ja pysyä siinä jutussa, mikä tuntuu omimmalta. :) Tietenkin tyyli saattaa muuttua ja kehittyä, mutta en kannata tyylin kokonaan muuttamista ihan monta kertaa vuodessa kerta rysäyksellä. :D

Tatuointiakin kannattaa harkita pitkään. Itse olen harkinnut noin kuusi vuotta ja nyt olen tyytyväinen, etten joskus teininä toteuttanut kaikkia päähänpistoja, koska nyt niitä saattaisi katua. Nyt kuitenkin voin sanoa, että uskon olevani valmis tatuoitavaksi enkä enää kadu.

Oho, tulipas romaani. :D

 
3. heinäkuuta 2010 klo 17.55 , Blogger Eeli R kirjoitti...

Ihan totta puhut ja tuota yritän itsekkin jauhaa täällä sopivin väliajoin! ;) Tämä renttu-look on nyt trendikästä ja ei pue ihan kaikkia mutta omalla kohdallani se on sopivassa määrin ihan loistava ja se mitä olen aina toivonut olevani. Tällä mennään!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu