Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Let the battle begin

maanantai 12. heinäkuuta 2010

Let the battle begin

Suomesta lötyy kyllä julkkis stylisteja muutamia kuten Minttu Vesala ja heidän stailaamiaan kuuluisuuksia muutamia mutta Minttu Vesalaa tai heidän asiakkaitaan ei nyt ihan samalle tasolle voin nostaa kuin Atlantin toisella puolella heiluvia stylisteja ja julkkiksia kuten Rachel Zoe joka pukee julkkiksia tilanteeseen kuin toiseen.

Niinpä paikkoja on täällä Suomessa siis auki ja itse otin ihanan Lintun kanssa harppauksen kohti erään avoimen paikan täyttämistä eilen. Zaraa kierrettiin ympyrää hokien "oh my god" jokaisen hyvän vaatteen kohdalla (niitä ei kuitenkaan ollut liikaa nyt kun tarkemmin tuli katsottua) ja kun sovittajana oli niinkin kaunis nainen kuin Lintu niin henkarissa vielä vähän kysymysmerkiltä näyttäneet vaatteet muuttuivat loistaviksi. Sitä myötä kuin ostoskassi täyttyi, ostajan Visa tyhjeni mutta hei - loistavia ostoksia tehtiin ja tästä alkaa battle Rachel Zoen ja itseni välillä... Vapise Zoe.

Tunnisteet: , ,

7 kommenttia:

12. heinäkuuta 2010 klo 22.32 , Blogger lintu kirjoitti...

Hihi joo meistä on kyllä kova vastus!;)

 
12. heinäkuuta 2010 klo 23.15 , Blogger Eeli R kirjoitti...

Palermo ja Zoe ei ole mitään tähän tiimiin verrattuna ;)

 
13. heinäkuuta 2010 klo 0.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sulla on yleensä hyvä kieliasu, mutta tässä postauksessa piti lauseet lukea useempaan kertaan, jotenkin tosi sekavaa tekstiä :D mutta ei millään pahalla! Olet tyylikäs mies ja blogisi on mielenkiintoinen.

 
13. heinäkuuta 2010 klo 6.55 , Blogger Eeli R kirjoitti...

Ok! No toivottavasti jotain selvää sait :D Kiitos paljon!

 
13. heinäkuuta 2010 klo 19.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hihh, ihana postaus! Sulla on just makee tyyli kirjottaa, ja varmasti poikkean täällä uudelleenkin! :)

 
14. heinäkuuta 2010 klo 10.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi hauskaa!

Mistä tunnette muuten Lintun kanssa toisenne???

Oletko muuten lukenut Rachelin kirjan? Entä muita stylistien teoksia?

Jos oikeesti alat tutkailee tota stylistijuttua edes osa-aikaisesti niin voisitko myös keskittyä eri vartalonmuotoihin. Lintu nyt onkin helppo pukea kun on niin nätti ja hoikka, mutta joillakin meistä on joitakin ongelmakohtia ja kaipaisimme asuja jotka korostavat hyviä kohtia ja piilottavat vähemmän imartelevia kohtia... =)

Nimim. mahdollinen asiakas

 
14. heinäkuuta 2010 klo 23.41 , Blogger Eeli R kirjoitti...

Anonyymi: Ihana kommentti! :)

Anonyymi: Ihan blogin kautta tunnemme ja tämä oli ensimäinen tapaaminen :-) En ole lukenut mutta ystäväni kertoi juuri sen olevan hyvin turhaa luettavaa. Totuushan on, että kellään ei ole ongelmakohtia jos ei tee mistään ongelmaa ja perus lähtökohta on, että pitää rakastaa joka ikistä senttiä itsessään ennen kuin tulen antamaan mitään neuvoja! Mutta asiakkaaksi vain jos niin teet ;)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu