Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lofteja, katutyyliä ja muotia

maanantai 23. elokuuta 2010

Lofteja, katutyyliä ja muotia

Tänään vihdoin nappasin itselleni Akateemisesta kirjakaupasta The Sartorialist-kirjan jota olen moneen otteeseen tuloksetta ostanut. Ihan pelkän The Sartorialist-kirjan kanssa en kaupasta pois lähtenyt vaan mukanani ulos kannoin myös kahden maitotölkin painoisen Lofts-kirjan joka nimensä mukaan esittelee hurjan määrän loft-asuntoja joka maailmankolkasta. Kevyemmäksi luettavaksi otin itselleni lehtihyllyltä Britannian Voguen jossa yllätyksenä oli Suvi Koponen monen sivun kera Demarchelierin kuvaamana.


Tunnisteet:

4 kommenttia:

23. elokuuta 2010 klo 19.35 , Anonymous Matthieu kirjoitti...

uu siistiii mäki haluun :>

 
23. elokuuta 2010 klo 20.16 , Blogger Bella kirjoitti...

Itse olen jo niiin pitkään miettinyt the sartorialist kirjan ostamista, mutta se on aina jotenkin jäänyt. Viimeksi oli tarkoitus ostaa se Pariisissa mutta tavaraa kotiin kannetavaksi oli siinä vaiheessa niin paljon joten jätin kaupanhyllylle ja päätin että tilaan sen ja YSL retrospective kirjat netistä! Jotenkin ei ole kaiken hälinän keskellä tullut tehtyä tilausta mutta jos sen nyt laittaisi menemään!;))

 
23. elokuuta 2010 klo 20.53 , Blogger SUPERVAIN kirjoitti...

drool. haluan kans ton loft kirjan!

 
23. elokuuta 2010 klo 22.40 , Blogger Eeli R kirjoitti...

Matthieu: Esplanadin Akateemisesta vein viimeisen The Sartorialistin mutta eiköhän tilaamalla saa! :)

Bella: Kuule ihan sama juttu oli! Pitelin kirjaa kädessänikin viime syksynä Charles De Gaulella kun olin Pariisista lähdössä takaisin Suomeen ja sen jälkeen sitä olen Suomessa tähän päivään asti tuijotellut. Kannattaa tilata!

Supervain: Kauppaan vain! :-)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu