Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Katutyyliä kuumeeseen

tiistai 17. elokuuta 2010

Katutyyliä kuumeeseen

Se on uskomatonta kuinka yllättäen iskevä kuume ja sen seurana oleva flunssa voikaan viedä ihan kahdessa tunnissa pois kaikki voimat ja halut jatkaa elämää. Olen todella harvoin kipeänä, mutta niinä harvoina kertoina kun olen, muutun täysin toimintakyvyttömäksi ja hyvin surkeaksi näyksi - tänään on se päivä. Onneksi paranen aina pian, kiitos blogien ja vitamiinien. Tänään sain kuulla Street Peeper-katutyyliblogista jonka toivon olevan nyt salainen aseeni nopeaan paranemiseen, en millään voi/halua olla kipeä tätä päivää pidempään...

Tunnisteet: ,

4 kommenttia:

17. elokuuta 2010 klo 21.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei, mitä kautta lataat kuvat sun blogiin, kun ne on tollasia isoja eikä sellasia pieniä? Millä muokkaat sun kuvia ja mistä oot saanut sen muokkausohjelman? :) love your blog!

 
17. elokuuta 2010 klo 21.17 , Blogger Eeli R kirjoitti...

Lataan kuvat Imageshack.us:n kautta, eli lataan kuvat ja kopioin html-linkin, kuvanmuokkausohjelmana on Picasa jonka saa ihan Googlelta. Kiitos tuhannesti, kiva kuulla :-)

 
17. elokuuta 2010 klo 23.29 , Blogger K kirjoitti...

Voi parane pian:< tiiän tosiaankin miltä toi sairastaminen tuntuu, olin koko kesän kipeänä. Nielutulehdus uusi aina kun antibiotti kuuri loppui,viikko sitten pääsin onneks peruutuspaikalle nielurisaleikkaukseen mut joudun edelleen kärsimään kivusta jonkun aikaa. Mut toivottavast tää on nyt sitte ohi joksiki aikaa:)

 
18. elokuuta 2010 klo 7.13 , Blogger Eeli R kirjoitti...

Voi ei, toivottavasti kesäsi ei kuitenkaan ihan pilalle mennyt. Muistan lapsuudesta kun nuo nielurisat teki elämästä todella vaikeaa siihen asti kun ne leikattiin. Parane pian! :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu