Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Te kommentoitte, minä poistan

maanantai 16. elokuuta 2010

Te kommentoitte, minä poistan

Blogiini tulee päivittäin suunnilleen sen verran kommentteja kuin kahdella ihmisellä olisi sormia. Näistä kahdesta toisen ihmisen toisella kädellä voisi laskea niiden kommenttien määrän joissa joko kritisoidaan jotain jota olen kirjoittanut tai tullaan ilmoittamaan ulkonäöstäni jotain jota hiukan heikko itsetuntoisempi 18-vuotias poika ei haluaisi ehkä kuulla. Kuten tänään - sain kommentin jonka mukaan olen "helvetin ruma", eikä "vaatteeni istu" koska "olen niin ruikku".

Itse omaan erittäin hyvän ja terveen itsetunnon. Pääsen yli kommenteista joissa kerrotaan jotain ulkonäöstäni, älykkyysosamäärästäni tai surkeasta tavastani kirjoittaa juuri sillä sekunnilla kun kommentin olen lukenut. Yleensä poistan suoraan nämä kommentit koska mitäpä tekisin niillä blogissani. Mutta mitä ne tekevät joilla itsetunto ei riitä siihen, että pystyy jättämään jonkun anonyymin sanoman "olet ihan helvetin ruma"-kommentin omaan arvoonsa - lopettavatko he bloggaamisen? Ymmärrän, että kommentointi mahdollisuus on sitä varten, että jokainen saa sanansa sanoa - niin myös bloggaaminen, mutta voisikohan jossain opettaa moraalia, vaikka puolin ja toisin (ollaanhan blogienkin puolella Huomiohuorat blogin kaltaisia....mielenkiintoisuuksia nähty).

Tunnisteet: ,

17 kommenttia:

16. elokuuta 2010 klo 21.01 , Blogger Aino Lähde kirjoitti...

Äh, tiedän miltä tuntuu.. Omassa blogissani en ole onneksi saanut ulkonäköön viittaavia kommentteja, mutta kaikkea muuta ikävää kyllä. Ihmiset voisivat asettua toisen asemaan ja miettiä miltä tuntuisi itse saada tollaista palautetta!

 
16. elokuuta 2010 klo 21.13 , Blogger Aleksi kirjoitti...

Ihmiset on välillä kyllä niin idiootteja!

Näin sut muuten rauttiksella lauantaina ja taisin kattoa sua jotenki tosi hullusti ku sun ilme oli niin ihmeissään... :- D En kyllä tarkottanu sillä mitään, mut kesti hetken tajuta et mistä olit tutun näkönen.

 
16. elokuuta 2010 klo 21.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Omasta mielestäni olet mukavan näköinen eikä tyylissäkään ole moittimista, päinvastoin! ;)

Monista blogeista saa lukea pitkiä haukkumaviestejä, tai selata huomiohuorat kaltaista sivustoa. Todella harmillista, että monia bloggaajia lannistetaan turhanpäiväisillä ja ilkeillä kommenteilla, kun sen tekstin voi jättää lähettämättä jos ei itse kirjoittajasta tykkää. Itse en jaksaisi sellaista että kokoajan joku lannistaisi tai kettuilisi toisella sivustolla/foorumilla- ehkä se on syy miksi en koskaan perustanut sitä blogia mitä aioin.

Kovasti kuitenkin tsemppiä kirjoittajalle!

 
16. elokuuta 2010 klo 21.20 , Blogger Eeli R kirjoitti...

Aino: Niin ja ennen kaikkea kysymys mielestäni kuuluu; olisiko jotain muuta tekemistä kuin tulla haukkumaan jotain tuntematonta ihmistä? :-D

Aleksi: Mm... Surullinen fakta. Niinkö, en kyllä yhtään muista, että olisin kehenkään erityisesti huomiota rautatieasemalla kiinnittänyt - no worries, en tarkoittanut jos niin tein :-)

Anonyymi: Kauneus on katsojan silmissä tietysti! ;) Noin sitä minäkin ajattelen mutta meitä on moneen junaan. Ehkä tämä tosiaan ei sovi harrastuksena kaikille... Kiitos tuestasi, olet ihana!

 
16. elokuuta 2010 klo 21.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hmm.. Jos on vain jotain ilkeää sanottavaa niin miksi sanoa ollenkaan, tuottaa toiselle vain pahan mielen. :(
Niijja joo, mun asiani oli vaan se et ajattelin tulla sanomaan että näytät hyvältä, kuten aina. Ei mulla muuta, mooi. :D

-S

 
16. elokuuta 2010 klo 21.24 , Blogger Eeli R kirjoitti...

Itse tosiaan lopetan blogin lukemisen siihen kun jokin ei vain miellytä - en lähde sinne kommenttia laittamaan mutta tosiaan kaikki ei ole minä ja minä en ole kaikki, että... :D Ihana nyt sitten saada näitä kommentteja Anonyymin vastapainoksi! Kiitos kiitos.

 
16. elokuuta 2010 klo 21.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

HV kaikille paskan puhujille!

Oscar G

 
16. elokuuta 2010 klo 21.53 , Blogger Riitu kirjoitti...

Yhdyn Oscari G:n kommenttiin.

 
16. elokuuta 2010 klo 21.55 , Blogger Eeli R kirjoitti...

Oscar G: :-D Niin, voihan sen noinkin ilmaista!

Riitu: Älskar dig! ;)

 
17. elokuuta 2010 klo 0.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana toi kuva susta, upee takki ! :) Banneriks!

 
17. elokuuta 2010 klo 2.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ethän välitä negatiivisista kommenteista liiaksi. Jätä ne omaan arvoonsa.

Itse en ole koskaan aikaisemmin jaksanut kommentoida vaikka luin jo edellistäkin blogiasi. Minusta blogisi on mielenkiintoinen ja tykkään lukea sitä. Jatka samaan malliin.

ps. tosi kivoja syysvaatteita olit ostanut ja myös kuvat, joissa niitä esittelit on hienot!

 
17. elokuuta 2010 klo 6.51 , Blogger Eeli R kirjoitti...

Anonyymi: Kiva, että pidät :) Katsotaan syksyn tullen...

Anonyymi: No en missään nimessä! Kiva, että pidät niin blogista kuin syysvaatteistani - se on ilo kuulla ;-)

 
17. elokuuta 2010 klo 12.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mahtava takki!!

 
17. elokuuta 2010 klo 15.59 , Blogger Eeli R kirjoitti...

Kyllä! Parkoja ei ihan hirveästi vielä ollut kaupoissa, mutta kun tuo oli niin pakkohan se oli ostaa :)

 
17. elokuuta 2010 klo 20.29 , Blogger mv kirjoitti...

Onpas ärsyttävää, älä Eeli välitä paskanjauhajista. Niitä tulee olemaan aina. Muista että sulla on itsellä oma hyvä juttu ja paljon lukijoita ja kavereita. Jonkun anonyymin heittoja ei tarvitse ottaa vakavasti.

 
17. elokuuta 2010 klo 20.46 , Blogger Eeli R kirjoitti...

Ehkä tosiaan toisinaan vähän rasittavaa mutta ei ne kyllä maailmaan miksikään muuta, tosiaan kun on vähän tärkeämpiä asioita elämässä kuin Anonyymi joka tulee "kertomaan totuuksia" :-) Kiitos kannustuksesta, näilläkin pääsee yli nopeasti jos vaivaamaan yhtään jäisi!

 
23. elokuuta 2010 klo 22.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Höh, sulonenhan sie oot!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu