Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Syksystä syksyyn

lauantai 31. heinäkuuta 2010

Syksystä syksyyn

En aio väittää, että se oma tyyli olisi nyt löytynyt tai koskaan tulisi löytymään vaan aion nauttia matkasta eri tyylivaiheiden läpi. Tällä hetkellä inspiroidun ennen kaikkea omaan silmääni luottamisesta vaatteita ostaessa, se mikä silmääni miellyttää pitää saada - riippumatta siitä "kuuluuko se juuri siihen mitä haen tyylini kanssa". Tulevana talvena asia voi olla jo toisin, kuten oli vuosi sitten.

Tunnisteet:

6 kommenttia:

1. elokuuta 2010 klo 1.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voj oli pakko tulla taas kommentoimaan miten tämä blogi menee kokoajan kivempaan suuntaan!:) Tämä on hauska piristys kamalaan päivään, nyt on vähän kivempi mennä nukkumaan:)

 
1. elokuuta 2010 klo 9.10 , Blogger Eeli R kirjoitti...

Et usko kuinka suuri ilo oli saada kommenttisi! :) Näitä positiivisia tulee koko ajan harvemmin... Kiitos siitä, nyt oli tosi kiva herätä ;)

 
1. elokuuta 2010 klo 10.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Noo pakko kai se on laiskankin kommentoida:) Samaa mieltä kuin edellinen:) Aina Helsingissä asuneena huomioitasi Helsingistä on hauska lukea, ja muuttosi Helsinkiin on tuntunut melkoiselta seikkailulta:D Kirjoitustyylisi on hauska, ja pidän siitä kuinka paljon pistät itseäsi peliin!

Itse Kalliossa aina asuneena(vaikken hippiä ole nähnytkään;)), oli hauska lukea Kallio visiiitistäsi. Jos haluat nähdä Kalliosta sen vähän trendikkäämmän puolen, käy ihmeessä Siltasessa brunssilla tai joku ilta sen terassilla, eroaa kummasti Hesarin räkälöistä.

 
1. elokuuta 2010 klo 10.21 , Blogger Hannele kirjoitti...

Harmi että positiiviset kommentit saapuvat harvoin perille, niitä kuitenkin on - usko pois.

Kaikki me kävijät emme aina ihan vain jaksa kommentoida, vaikka päässämme ajattelisimmekin just kaikkea kivaa ja hyvää, hölmöä laiskuutta.

Siispä, here goes: Olen nyt seuraillut blogiasi muutaman kuukauden (myös sitä vanhaa) ja oot aina hirmuisen innostunut kaikista asioista, ehdottomasti silmää estetiikalle ja susta tulee vielä joskus niiiiiin mun luottokampaaja :). Ja sulla on jotenkin mukavan positiivinen tyyli kirjoittaa, keep it that way :).

Niin että älä lannistu niistä typeristä kommenteista. Ne ei tiedä mistä ne puhuu ja aina löytyy ihmisiä, joiden ainoa tarkotusperä on pahoittaa toisten mieli ja löytää oma ylemmyydentunto sitä kautta.

Olipas tilitys, mutta halusin vaan sanoa. <3

 
1. elokuuta 2010 klo 10.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ja pakko vielä lisätä vinkki, olit ilmeisesti salia etsimässä kun muutat Helsinkiin? Kampi Esport(olen käynyt kohta pari vuotta), on ihan loisto! Ei pakkojäsenyyksiä, suht edullinen, Hot joogaa(!), ryhmäliikuntaa, spinningiä ja juoksurata. Auki melkein aina, ja tosi hyvällä paikalla Kampin kauppakeskuksen vieressä.
T: se äskeinen anonyymi

 
1. elokuuta 2010 klo 11.04 , Blogger Eeli R kirjoitti...

Anonyymi: Stay continued, Helsinki visiittejä tulee ja menee ja ensivuoden alussa alkaa "suuri muutto" kaupunkiin pysyvästi ;) Kiitos kovasti kehuista ja vinkeistä kuntosalin suhteen, aluksi etsin päätöstäni sen suhteen alanko käymään kuntosalilla jo ennen kuin muutan Helsinkiin.

ChoCo: Apua, no kannatti kirjoittaa tuo aikasempi kommenti nyt kun sitten saa tälläistä palautetta, kiitos siitä tuhannesti :) Kommentointi mahdollisuus on sitä varten, että jokainen saa mielipiteensä tuoda julki ja kunnioitan jokaista positiivista ja negatiivistä kommenttia mutta välillä tuntuu vähän raskaalta vastata jatkuvaan valitukseen siitä ja tästä kun uskon, että jotain hyvääkin olisi sanottavana! :-D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu