Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Mitä löytyy inspiraatiokansiosta?

maanantai 21. kesäkuuta 2010

Mitä löytyy inspiraatiokansiosta?

Blogin (joka käsittelee tyyliä) pitäminen on yksi parhaista keinoista pitää yllä ja rakentaa omaa tyyliä. Lisäksi niin monesta asiasta tällä hetkellä inspiroituneena pidän tietokoneellani inspiraatiokansiota johon tallennan kaikki mielenkiintoiset kuvat joihin eri blogeissa ja internetsivuilla törmään. Yritän pitää inspiraatiokansion erittäin selkeänä jotta hahmotan helposti mitä tällä hetkellä haen vaatekaupoista ja omasta vaatekaapistani.

Vaatekaappini koki aikamoisen tyhjennyksen viikonloppuna kun raivostuin sen sekalaisuuteen. Vaatekaapin ja tyylini selkeydestä hysteerisenä ihmisenä kiikutin suurimman osan vaatekaapin sisällöstä vaatehuoneeseen odottamaan hetkeä jolloinka tarkalleen tiedän mitä haluan pukea päälleni. Jäljelle jätin perusvaatteita eli viisi kauluspaitaa, viidet chinot, kahdet farkut ja shortsit, muutaman hihattoman paidan, pari bleiseriä, neuletta ja v-aukkoista t-paitaa. Nyt jatkossa tyylini ja vaatekaappini kanssa tähtään tähän:

Photobucket

Tunnisteet:

2 kommenttia:

21. kesäkuuta 2010 klo 17.16 , Anonymous neitiii kirjoitti...

Onpa sulla tyylinvaihdos meneillään! Mutta hyvältä näyttää tämä uusi tyyli, paljon paremmalta! Olet niin nuori että kyllä vaatteissa pitää hieman särmää olla.

 
21. kesäkuuta 2010 klo 17.21 , Blogger Eeli R kirjoitti...

Niin pitää mutta kuitenkin se tietynlainen varmuus ja klassisuus saa jäädä! :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu